22 december

Så, nu har jag kanske inte varit lika aktiv som jag från början tänkt, men det är helt enkelt smällar man får ta.

En del har hänt sen sist, inte mycket, men en del. Jullovet har börjat, betygen kommit (290p, bara Vg och MVG, yey) och jag kan äntligen-äntligen slappna av. Fruktansvärt skönt att inte behöva bekymra sig. Jag tänkte först skriva att det var skönt att slippa alla läxor och inlämningar osv, men kom på att jag gör de aldrig ändå, men de är i alla fall sköna att slippa tänka på.

Faktiskt.

Men nej, snart bär det av till Sherwoodskogen (kanske inte riktigt, men nästan i alla fall) och hugga gran med mamma. Det är just därför jag vaknade halvnio idag, för att om jag envisas med att vägra en färdighuggengran, så får jag nog trots allt vara med och hugga den.
Oui.


The lived and learned,
Lived and learned,
Lived and learned (lived and learned)
Outlived their lust and traded want in for concern,
Singing "that's all right."
Yeah that's all right
Aw it's all all all all...

16 december

Såååå: helgen.

Fredag: Först skola, och sen folk hos koffe. Det var inget spec egentligen, men väldigt mys. Sådär lagom nu mitt i vintern (som jag hatar den).

På lördagen var det först julbak med mamma, syster elin och uffe. Pepparkakor och lusse- giraffer, svanar, kasettband och microvågsugnar blev det. Jag var sådär jobbigt trött och oseriös vilket resulterade i inte helt seriösa lussebullar.
Pepparkakorna var fruktansvärt fina de med, glöm allt vad gummor, gubbar och julbockar heter, nej, giraffer, elefanter och diverse andra djur ska det vara! Alldeles underbara blev de.
Sen på kvällen var det chillkväll igen, fast hos Padington istället, mys det med. Förutom när chipseh glömde bort mig och jag gick rundor på helgedal i mer än en halvtimme i minusgrader. Med 23 öre på mobilen går det liksom inte ringa och påminna.

Söndag, dvs idag, var vi i Mosslunda och gjorde marsipangodis, det är nog det närmsta vi kan komma jultradition i vår familj. Det var mysigt, dock utan syster Marie. Sen var det mat, och sen hem.

Med andra ord ingen jättespeciell helg, mest bara mysig. Och sen är det avslutningsvecka, tjalalalaaa

Men nu får det vara bra
Over and out

Kom dra med mig in i ett hörn, kyss mig och ljug
och gör det så bra att jag verkligen tror dig

14 december

Bloggnörd som jag är så måste jag ju blogga nu. Igen.

Det var tänkt ett fint inlägg om något viktigt igår, men det hanns inte med då jag bokstavligen pluggade från det att jag kom tills jag gick och la mig. På riktigt
Men 75 fysikuppgifter, 4 labbrapporter, 1 svenska recension, plugga till 20 sidors nervsystem prov samt göra några fysikextrauppgifter.

Det var sista inlämningsdag idag, märks det?

Nej men ärligt, inte så lite stolt är jag. För jag är trots allt den med sämst självdisciplin, någonsin.
Och det blev någorlunda bra, faktiskt.

För att fortsätta på skoltemat: jag höjer mig med minst 35 poäng. Big time. Men sen hoppas jag väl på en sisådär 10-15 poäng till, men alla är så snåla nu på hösten ändå, så vi får väl se hur det går med det.
(kan väl nämnas att ett av de där tre sista ämnena är idrott, hör och häpna)



För att bespara er mer tjat slutar jag nu.
Sant



How do you stand when you've been crushed?
So rags to rags and rust to rust
Don't let me go

12 december

Så, bloggnörd var det ja.
Har man sagt så har man. Och ja, jag har ju sagt.
F.ö. är jag bäst på luddiga uttalanden.
Och felsägningar.

Idag till exempel. Häftig som jag var hängde jag på stjärnan, tillsammans med alla andra coola katter. Vi står utanför och ser sådär coola ut, vi får nog akta oss så att vi inte blir för coola, och jag lyckas kläcka ur mig bland annat missbrunka.
Bäst som sagt.

Men på stjärnan var det. Inget vettigt egentligen, mest gruppterapisamtal. Och pepparkakor som smakade trolldeg.
Rys.

Innan dess (mest bara för att kasta om dagen helt och göra er så förvirrade som möjligt) var jag och fiskmimmi i staden och var häftiga. Häftigast var jag som köpte snyggaste koftan på lilla jc. Som det fortfarande heter. I min värld. I min lilla värld. Utav blommor.

Ja.

Over and out.


I natt kan jag se Vintergatan
och du är missnöjd med ditt liv
och i paniken när du vaknar
hör du klockorna som går

Bloggnörd & kent

Nej nu jävlar.

Nu ska jag bli en såndär bloggnörd igen. Mest för att jag behöver något vettigt att göra.

Men då kommer man till den eviga frågan, vad ska man egentligen skriva om? Det slutar alltid med att man sitter och skriver om det mest meningslösa, eller tjae, det är så det slutar när just jag försöker.


Och för börja med något konkret, så tänkte jag att hey, varför inte förgylla era liv med att berätta om hur fruktansvärt underbar kent är live?


Så:
7 december. Sticker från skolan lite tidigare än vanligt, och lunchar med mimmi hemma hos mig (för jag känner en annie som inte hade velat sitta och köa med en hungrig mimmi). Bussar in till stan och träffar kiwi (freja, from now on).
Sen tåg, satans vad skönt att inte behöva åka från norrland, typ som kövännerna från flen.
Väl framme i lund shoppar vi först loss på espresso house, och sen bussen mot olympen. Går av på sparta (THIS IS SPARTA. jag erkänner, jag är skadad) och hittar till slut till olympen, efter att både ha frågat flenfolk som hittar i lund ännu mindre än vi, och sen ett par trevliga lundabor.
Vi börjar köa, inte så roligt som det låter, men med massa överflödiga filtar och liggelag så är det faktiskt helt okej.
Efter att ha köat i nån timme och spridit ut oss över halva korriodren börjar plötsligt alla människor rusa och ställa sig i nån form av ny kö. Panik för oss som ska samla ihop alla saker som vi faktiskt hade tänkt ta med oss hem, och sedan hamna liiite längre bak än vad vi egentligen förtjänat.
Sen, efter ännu mer väntan släpps vi in, och för att slippa det där: nej tyvärr tröjorna är slut, efter konserten, så köper vi tröjor innan konserten, och lyckas ändå få rätt hyffsade platser.
20.00
Äntligen, efter att ha stått och svettats och blivit äckligare än vad vi redan var och dessutom tvingats lyssna till tråkig techno så börjar det.
OCh åh så bra dete var. Helt sinnes vad nöjd jag blev. Jag har väntat på detta fruktansvärt länge, och jag kan direkt säga att det var värt. Jag kan ju också nämna att jag filmade lite med kameran, och de är tillräcklig bra för att både kunna se och höra.
Nörd som jag är hade jag innan letat upp låtlista. De hade ändrat den lite och o så bra. Brabättrebäst. Vinternoll2 till exempel. Som jag älskar.


Men nej. Jag känner att det blev en onödigt lång text. Och att jag har tokigt mycket annat som jag borde göra.


Du har det
jag har det nu
samma symptom
både du och jag
Du har det
men du säger...
jag är inte sjuk...

RSS 2.0